Hoppa till innehåll
Open navigation

Bananens dag 2021

Bananens dag 2021

Idag är det bananens dag! Jag har bakat massvis med banan genom åren, då jag både tycker om smaken och för att det gör mjuka bakverk saftiga. Här nedan är några av mina favvorecept med just banan!     Banankaka, utan tillsatt socker       Mazarinkaka med banan och choklad       Banan-…

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

Idag är det bananens dag! Jag har bakat massvis med banan genom åren, då jag både tycker om smaken och för att det gör mjuka bakverk saftiga. Här nedan är några av mina favvorecept med just banan!     Banankaka, utan tillsatt socker       Mazarinkaka med banan och choklad       Banan-…

Bananens dag 2020

Bananens dag 2020

Imorgon är det bananens dag – och om det är någon frukt som jag tycker om att baka med så är det just banan! Förutom att jag tycker smaken gör sig bra i bakverk gör banan att konsistensen blir extra saftig. I detta inlägg kan ni se några av mina bästa recept innehållande banan!  …

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

Imorgon är det bananens dag – och om det är någon frukt som jag tycker om att baka med så är det just banan! Förutom att jag tycker smaken gör sig bra i bakverk gör banan att konsistensen blir extra saftig. I detta inlägg kan ni se några av mina bästa recept innehållande banan!  …

Äpplets dag 2019

Äpplets dag 2019

Jag gillar att ha en överblick över årets alla mattemadagar – så självklart har jag också koll på att det idag är äpplets dag! Ni har kanske sett några äppelrecept hos mig under de senaste veckorna, och här kommer ett samlingsinlägg med 6 härliga recept innehållande äpple. Bland annat äppelkaka, äppelpaj och ugnsbakade äpplen!   …

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

Jag gillar att ha en överblick över årets alla mattemadagar – så självklart har jag också koll på att det idag är äpplets dag! Ni har kanske sett några äppelrecept hos mig under de senaste veckorna, och här kommer ett samlingsinlägg med 6 härliga recept innehållande äpple. Bland annat äppelkaka, äppelpaj och ugnsbakade äpplen!   …

Våffeldagen 2019!

Våffeldagen 2019!

Imorgon är det våffeldagen! Jag tycker, som ni vet det här laget säkert också vet, ruskigt mycket om våfflor. Det borde nästan vara våffeldag varje månad så att man kommer på att göra det oftare! Förutom den underbara våffeltårtan jag visade er tidigare, så kommer här nedan också tre smarriga och glutenfria våffelrecept.    …

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

Imorgon är det våffeldagen! Jag tycker, som ni vet det här laget säkert också vet, ruskigt mycket om våfflor. Det borde nästan vara våffeldag varje månad så att man kommer på att göra det oftare! Förutom den underbara våffeltårtan jag visade er tidigare, så kommer här nedan också tre smarriga och glutenfria våffelrecept.    …

Kladdkakans dag 2018!

Kladdkakans dag 2018!

Imorgon har vi inget mindre än kladdkakans dag! Det måste givetvis firas! Nedan kan ni se ett gäng smaskiga recept på bland annat pepparkakskladdkaka, cookie dough-kladdkaka och snickerskladdkaka. Hur gott liksom? Och det braiga är att det dessutom går alldeles utmärkt att baka även andra dagar. Som typ redan idag.       Pepparkakskladdkaka  …

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

Imorgon har vi inget mindre än kladdkakans dag! Det måste givetvis firas! Nedan kan ni se ett gäng smaskiga recept på bland annat pepparkakskladdkaka, cookie dough-kladdkaka och snickerskladdkaka. Hur gott liksom? Och det braiga är att det dessutom går alldeles utmärkt att baka även andra dagar. Som typ redan idag.       Pepparkakskladdkaka  …

Våffeldagen 2018

Våffeldagen 2018

På söndag har vi våffeldagen hos oss, och det tycker jag bör firas med att grädda och äta ljuvliga våfflor! Givetvis går det att göra våfflor på ett mer hälsosamt vis utan gluten. Nedan ser ni två goda recepttips på våfflor!     Bananvåfflor       Våfflor, low carb  

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

På söndag har vi våffeldagen hos oss, och det tycker jag bör firas med att grädda och äta ljuvliga våfflor! Givetvis går det att göra våfflor på ett mer hälsosamt vis utan gluten. Nedan ser ni två goda recepttips på våfflor!     Bananvåfflor       Våfflor, low carb  

Våffeldagen 2017 – Glutenfria våfflor

Våffeldagen 2017 – Glutenfria våfflor

Idag är det våffeldagen, tjoho! Kul för alla oss som älskar våfflor. Jag har tipsat om både lchf-inspirerade våfflor och veganska våfflor (glutenfria) denna vecka, och tänkte fortsätta trenden med ytterligare två smarriga våffeltips.        Dessa bananvåfflor är fantastiska. Och lättgjorda! Grunden är helt enkelt ägg och banan!           En av mina mest omtyckta våffelrecept. Low carb…

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

Idag är det våffeldagen, tjoho! Kul för alla oss som älskar våfflor. Jag har tipsat om både lchf-inspirerade våfflor och veganska våfflor (glutenfria) denna vecka, och tänkte fortsätta trenden med ytterligare två smarriga våffeltips.        Dessa bananvåfflor är fantastiska. Och lättgjorda! Grunden är helt enkelt ägg och banan!           En av mina mest omtyckta våffelrecept. Low carb…

Muffinstema – Bananmuffins och Tävling!

Muffinstema – Bananmuffins och Tävling!

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)         Sponsrat samarbete med Kitchentime.se     Nu blir det muffinstema här på Baka Sockerfritt! Är ni med mig? I detta inlägg bjuder jag på inspiration, ett minst sagt supersmarrigt…

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)         Sponsrat samarbete med Kitchentime.se     Nu blir det muffinstema här på Baka Sockerfritt! Är ni med mig? I detta inlägg bjuder jag på inspiration, ett minst sagt supersmarrigt…

7 veganska favoriter!

7 veganska favoriter!

Äntligen är det fredag och jag ser fram emot helgen! Jag har inte hunnit/kunnat baka speciellt mycket sista tiden (sjukdom och jobb har kommit ”i vägen”), och min stora förhoppning är att hinna baka en massa. Dessutom ska jag bjuda på familjefika på söndag. Det ser jag mycket fram emot!   Jag vet att många…

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

Äntligen är det fredag och jag ser fram emot helgen! Jag har inte hunnit/kunnat baka speciellt mycket sista tiden (sjukdom och jobb har kommit ”i vägen”), och min stora förhoppning är att hinna baka en massa. Dessutom ska jag bjuda på familjefika på söndag. Det ser jag mycket fram emot!   Jag vet att många…