e-Magasin nr.2

e-Magasin

Referenser e-Magasin:

"Tack så mycket för dina fantastiska recept. Du har räddat mig många gånger må du tro, när jag letade efter riktigt goda LCHF-recept till kakor eller tårtor. Jag bakar bara sötsaker när någon fyller år i släkten, och då vill jag inte äta en 'äggig' tårta. Dina recept har varit perfekta varje gång!" 

  
 
Baka Sockerfritt e-Magasin är ett magasin på cirka 40 sidor, speciellt anpassat för att läsas i mobilen. Där är den absolut snyggast, men givetvis går det att öppna och läsa den överallt (såsom på en dator eller iPad). Min tanke är att man med magasinen kan ha något kul att läsa på kanske tunnelbanan, i någon kö, eller när helst man vill se på aptitretande bilder och/eller få inspiration på hälsosammare recept. Min andra tanke är att man kan ha mobilen liggande bredvid sig när man bakar. Själv avskyr (okej, kanske är avskyr var ett starkt ord, men irriterar mig gör det) jag att gå fram och tillbaka till datorn mellan varje ingrediens (för jag har sämst korttidsminne, även när det gäller recept jag skapat själv).
 
Det absolut bästa med dessa e-Magasin, är att de innehåller mina bästa recept! Jag har kontinuerligt hemlighållit mina favoriter, och nu kommer de alltså ut i mina e-Magasin. Nästan alla går enbart att få tag på via magasinet. Till recepten har jag gjort en ungefärlig energiberäkning med kalorier och kolhydrater.

 

E-Magasin nummer 8 har tema frukost och består utav 23 stycken smarriga recept som har kommit att bli några av mina favoritrecept. 19 av dessa är recept på frukost, medan 4 är "extrarecept" på bakverk som blev så himla bra att de också fick vara med i magasinet. Detta nummer av Baka Sockerfritt e-Magasin bjuder på frukostrecept såsom morotscones, ugnspannkaka, frukostpaj, och müsli. Förutom alla recept bjuder jag på intressant fakta, bra tips och en intervju med ingen mindre än självaste PT-Fia!


 
Mitt sjunde e-Magasin har inget specifikt tema, utan det innehåller helt enkelt några av mina bästa recept - utan restriktioner! Här kommer ni att bland annat kunna finna intressant fakta, en intervju med Åse med 56kilo och 23 stycken underbara recept! Några av recepten som finns här är en smulpaj med blåbär, no bake bounytmuffin, brownie och hasselnötspraliner. 

 
E-Magasin nummer 6 har tema JUL. Här kommer ni hitta recept inspirerade av julens populära kryddor, och inspiration till gåvor perfekta att ge bort under julen. Exempel på recept i e-Magasinet är saffransglass, kanelglass, lussebullar, saffranskakor och mjuk pepparkaka (bland mycket annat). Förutom 24 recept finns här tips från mig, fakta och en intervju med Hanna Göransson som driver bloggen Hur Bra Som Helst och som givit ut boken Friendly Food.

 
Mitt femte e-Magasin som har fått tema Höst! Magasinet innehåller 22 stycken recept som kanske passar lite extra bra på hösten. Jag har inspirerats av att använda mycket kryddor, såsom kanel och kardemumma, vilka många anser höra hösten till. Dessutom utnyttjar jag höstens färska frukter äpple och päron, vilka är i sitt esse nu. Förutom recept finns i vanlig ordning en intervju (denna gång med Jill från Jills mat), fakta och ett par tips från mig.

 
Baka Sockerfritt e-Magasin nummer fyra har tema "Mjuka kakor och Muffins", och innehåller 26 recept på bland annat saftiga bananmuffins, grymma chokladcupcakes, mazarinkaka och snickerstårta. Här ska det finnas något för alla! Magasinet är på totalt 42 sidor och innehåller förutom alla underbara och hälsosamma recept bra tips från mig, en intervjuoch matnyttig fakta. 

 
Baka Sockerfritt e-Magasin nummer tre har tema Sommar, och här kan du hitta saftiga cupcakes, tårtor/tårtbotten (mina bästa såklart!), så kallade "no bake" kakor/tårtor (bakade utan ugn), cheesecake, sommriga pajer, fräscha mugcakes och desserter. Magasinet är på 43 sidor och innehåller smarta tips, en intervju och framförallt 26 stycken av mina absolut bästa recept!  

 
Temat för det andra numret av Baka Sockerfritt e-Magasin är CHOKLAD! Behöver jag säga att det nästan är ett måste för alla hälsosamma chokladälskare där ute att införskaffa detta nummer? Här hittar ni allt från mumsiga chokladbollar, chokladigt godis, krämig chokladcheesecake till saftigt mjuka kakor och min fantastiskt goda banoffee pie (typ det godaste bakverk jag gjort - ever). 
 
 
Det första numret innehåller två teman vilka är: Snabba Mellanmål och Gott Godis! Mellanmålen går fort att göra och innefattar ett ganska brett "spektra" av mellanmål såsom ett par bakverk att göra i mikron, fyra helt nya mugcakes, barer, mousse etc. Angående godisavsnittet: älskar man söta små saker och älskar man choklad, är detta magasin ett måste. Punkt.

 
Priset för Baka Sockerfritt e-Magasin 1/2014 är 24 kronor, och för Baka Sockerfritt e-Magasin 2 till 7 är det 29 kronor. Detta är enligt mig ett väldigt lågt pris i jämförelse för den kostnad och tid jag haft för magasinet, men tanken är främst att täcka de utgifter jag har i och med Baka Sockerfritt. Det är till och med billigare än en latte (eller typ som två hg nötter)! Du kan även kombinera fler nummer (vid köp av fler magasin blir priset mindre), och detta görs via den undre köp-knappen. Om du köper två, så skriv vilka du vill köpa (alterntaivt maila mig den uppgiften)! 
 
 
Du köper magasinen genom att klicka på "Köp nu", högst upp i den högra spalten på hemsidan (om du tittar i mobilen finner du den längre ner, efter alla inlägg), så skickar jag magasinet så fort jag kan. Betalningen sker via paypal vilket är otroligt enkelt och såklart riktigt, riktigt säkert! Det går också bra att betala via faktura. Maila mig då (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.). Hör av er om ni har frågor!
 
 

Framsidan av e-Magasin nummer 7 

 
 
 
 
Denna underbara Banoffee Pie hittar du i nummer 2!
 
DSC 2925-tiltshift
  
Dessa Bounty Bites finns i nummer 1!

 

Lämna en kommentar