Hoppa till innehåll
Open navigation

Almond butter cups

Underbart chokladgodis med en härlig blandning av sött och.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
30 minuter + tid för att stelna
Inga röster än
Kategorier: Äggfritt, Low carb/LCHF
Portioner: 15 - 20 stycken
Författare: admin

Ingredienser 

Chokladbotten:

Fyllning:

  • Salt mandelmör

Toppa med:

  • ca 40 gram ljus choklad
  • ca 40 gram mörk choklad
  • ev. ett par tsk kokoslja att blanda med chokladen

Instruktioner

  • Chokladbotten, Sätt ugnen på 175 grader. Blanda alla ingredienserna.
  • Tryck ut degen i bottnen på smöbrödsformar eller minumiffinformar. Grädda mitt i ugnen i ca 10-12 minuter (håll noga koll)
  • Fyllning och topping, Låt kakorna svalna och toppa sedan bottnen med ca 1 tsk mandelsmör.
  • Smält respektive choklad var för dig, gärna med en klick kokosolja.
  • Fördela först den ljusa chokladen på kakan och nötsmöret, och sedan den mörka
  • Låt chokladen stelna i kylskåp (ev. i frysen om det ska gå riktigt snabbt). Ta bort pappret.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!