Blåbärsmulpaj
Här ser ni ett recept på en smuldegspaj som är mycket lättgjord (eftersom det är en smulpaj) och härligt god, samtidigt som den innehåller lite kolhydrater. Om du önskar blandar du blåbären.. Läs mer

25 minuter
Kategorier: Low carb/LCHF, Pajer
Servings: 2 portioner
Ingredienser
Smuldeg:
- 20 gram smör
- ½ dl mandelmjöl
- ½ dl riven kokos
- 1 msk sockerersättning
- ½ tsk kanel
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader. Om blåbären är frysta låt dom tina och blanda därefter med kokosmjöl om de avger vätska. Fördela i botten av en liten pajform, ca 14 cm i diameter.
- Blanda alla ingredienser till smuldegen och fördela över bären. Grädda mitt i ugn i ca 15 minuter.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!