15 minuter + tid för att stelna
Kategorier: Äggfritt, Choklad, Godis, Low carb/LCHF, Nötfritt
Portioner: 9 bitar
Ingredienser
- 100 gram mörk choklad gärna steviachoklad
- 60 gram mascarpone
- 1 dl vispgrädde
- ½ -1 msk sötning såsom sötströ/sukrin
- 1 krm vaniljpulver
Instruktioner
- Häll grädden i en kastrull och koka upp. Ta bort kastrullen från plattan.
- Tillsätt choklad i bitar och rör om tills chokladen smält.
- Tillsätt resterande ingredienser och rör noga till en slät smet
- Klä en liten matlåda/brödform (ca 7X15 cm) eller liknande med folie och häll i chokladmassan. Låt stelna i kyl (tar några timmar) och skär därefter i rutor.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!