Fräsch frukt- och bärglass
Fräsch glass med frukt, bär och yoghurt. Jag valde här att använda hallon (enligt livsmedelsverket ska frysta som är importerade fortfarande kokas), blåbär och mango. Blåbär och hallon valde.. Läs mer

10 minuter + tid att frysa
Kategorier: Äggfritt, Baka med frukt, Glass
Portioner: 8 - 10 stycken
Ingredienser
- 200 gram hallon
- 200 gram blåbär
- 200 gram mango
- 1 ½ dl grädde
- ca 2 msk sockerersättning går bra att köra valfri sötning
Instruktioner
- Koka gärna hallon om dessa har varit frysta. Om blåbär och mango är fryst, låt detta tina.
- Mixa samman mango, blåbär och hallon var för sig med ½ dl grädde i varje och ca 1 msk sockerersättning i blåbär respektive hallon (mango är så pass sött i sig att detta inte behövs).
- Fyll glassformar med de olika smakerna. Låt frysa och ta fram precis innan servering.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!