Fräsch sorbet med mango och blåbär
Jag tycker om att mumsa på glass året runt. De senaste månaderna har jag nog ätit någon sorts glass i alla fall två-tre gånger i veckan. Visst, det kanske inte är så varmt ute, men det är.. Läs mer

Jag tycker om att mumsa på glass året runt. De senaste månaderna har jag nog ätit någon sorts glass i alla fall två-tre gånger i veckan. Visst, det kanske inte är så varmt ute, men det är ju fortfarande plusgrader inomhus! Och jag tycker glass är sååå gott. Här kan ni se en fräsch raw variant på glass (eller sorbet kanske man kan säga). Basen i glassen är fryst mango och blåbär. Som sötning har jag använt ett par färska dadlar. Om önskas smaksätts sorbeten med lite kakao (gärna raw). Så frächt! Fräsch mangosorbet med blåbär (raw) – 1 portion 100 gram fryst mango20 gram frysta blåbär2 färska dadlar1 msk vatten1 krm vaniljpulverev. raw kakaoev. honung eller annan sötning Mixa samman alla ingredienser. Smaksätt eventuellt med kakao och söta efter smak.
Jag tycker om att mumsa på glass året runt. De senaste månaderna har jag nog ätit någon sorts glass i alla fall två-tre gånger i veckan. Visst, det kanske inte är så varmt ute, men det är ju fortfarande plusgrader inomhus! Och jag tycker glass är sååå gott. Här kan ni se en fräsch raw variant på glass (eller sorbet kanske man kan säga). Basen i glassen är fryst mango och blåbär. Som sötning har jag använt ett par färska dadlar. Om önskas smaksätts sorbeten med lite kakao (gärna raw). Så frächt!

Fräsch mangosorbet med blåbär (raw) – 1 portion
100 gram fryst mango
20 gram frysta blåbär
2 färska dadlar
1 msk vatten
1 krm vaniljpulver
ev. raw kakao
ev. honung eller annan sötning
Mixa samman alla ingredienser. Smaksätt eventuellt med kakao och söta efter smak.
