Geléhjärtan
Goda och fräsha geléhjärtan med frisk smak! Jag använder Use Like.. Läs mer

15 minuter + tid att stelna
Kategorier: Low carb/LCHF
Portioner: 20 stycken
Ingredienser
- 100 gram frysta hallon
- 1 dl saft från citron
- 1 dl sockerersättning Use Like Sugar
- 4 st gelatinblad
Instruktioner
- Värm upp citronsaft i en kastrull och sockerersättning och rör tills sockerersättningen löses upp.
- Lägg i hallon och värm igen och rör tills hallonen är helt mosade. Sila bort kärnor med mera så att endast den klara vätskan är kvar.
- Lägg gelatinblad i kallt vatten i fem minuter, mosa ut vattnet ur bladen och lägg i hallon- och citronsaften. Värm upp om gelatinen inte löses upp.
- Fördela i formar och låt stelna i minst cirka fyra timmar. Ta försiktigt ut geléhjärtanen ur formen. Förvara i kyl.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!