Hoppa till innehåll
Open navigation

Matbullar med sesam- och solrosfrön

Matbröd med en bas av bakerix och innehållande nyttiga fröer! Bakerix är utmärkt att använda i både bakverk och bröd och gör den färdiggräddade degen.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Matbröd med en bas av bakerix och innehållande nyttiga fröer! Bakerix är utmärkt att använda i både bakverk och bröd och gör den färdiggräddade degen luftig!
25 minuter
Inga röster än
Kategorier: Bröd, Low carb/LCHF
Portioner: 5 frallor
Författare: admin

Ingredienser 

  • 1 ägg
  • 1 ½ msk matolja
  • 1 dl bakerix
  • 2 ½ msk solrosfrön
  • 2 msk sesamfrön
  • 2 ½ msk riven kokos
  • ca 1 krm salt

Instruktioner

  • Vispa ägget fluffigt med elvisp.
  • Blanda ner bakerix, frön och riven kokos i ägget. Rör även ner salt och salt efter smak.
  • Blöt händerna och froma till 5 stycken små bullar, lägg på bakplåtspapper och platta ut dem lite. Strö gärna över solrosfrön. Grädda i nedre delen av ugnen i 175 grader i ca 15-16 minuter.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!