No bake blueberry cheesecake
En no bake och vegansk variant av "cheesecake". Botten har en bas av Läs mer

20 minuter
Kategorier: Äggfritt, Baka med frukt, Baka utan spis, Cheesecake, Mejerifritt, No Bake, Utan sötningsmedel
Servings: 4 portioner
Ingredients
Botten:
- 40 gram sötmandlar
- 30 gram färska dadlar
- urkärnade
- 2 msk riven kokos
- ½ msk kokosolja
- 1 krm kanel
Fyllning:
- 80 gram naturella cashewnötter
- 70 gram blåbär
- frysta
- 50-60 gram färska dadlar
- urkärnade
- 4 msk av det vita fasta av kokosmjölk alt. kokosgrädde
- 1 krm vaniljpulver
Instructions
- Börja med att blötlägga cashewnötterna i ca fyra timmar (eller över natten)
- Botten
- Mixa samman alla ingredienser.
- Kläm fast en bit bakplåtspapper i botten av en 12-cm springform. Tryck ut degen i formens botten.
- Fyllning
- Häll av vattnet från cashewnötterna. Mixa ingredienserna under några minuter till en slät och krämig konsistens.
- Fördela fyllningen ovanpå botten. Låt stå i kylskåp ett tag innan servering.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!