Pinnglass med hallon
Jag är en riktig glassnörd. Jag äter det nästan varje dag! Därför är det så himla kul (och på tiden) att jag köpt hem en pinnglassform (lagerhaus, men finns lite överallt). Extra bra är.. Läs mer

Jag är en riktig glassnörd. Jag äter det nästan varje dag! Därför är det så himla kul (och på tiden) att jag köpt hem en pinnglassform (lagerhaus, men finns lite överallt). Extra bra är det för att Vincent äter mina pinnglassar! Det blir ett perfekt mellis eller komplement till middagen. Han är nämligen väldigt svår med maten, så det gör mig så glad att han utan problem sätter i sig en hel glass som innehåller näring och energi!

Pinnglass med hallon – 6 stycken
300 gram mascarpone
150 gram hallon
ca ½ – 3/4 dl mjölk
1-2 msk sötningsströ (eller annan sötning)
Mosa hallon (koka eventuellt om de varit frysta) och blanda tillsammans med resterande ingredienser. Tillsätt mer mjölk om konsistensen är för tjock. Fördela i pinnglassformar och frys in.


