Protein Strawberry Ice Cream
Direkt när jag kom hem igår ville jag ha något svalkande, fräscht och gott! Då gjorde jag en jättelättgjord yoghurtglass, baserad på skyr och jordgubbar. Skyr innehåller mycket protein, så.. Läs mer

Direkt när jag kom hem igår ville jag ha något svalkande, fräscht och gott! Då gjorde jag en jättelättgjord yoghurtglass, baserad på skyr och jordgubbar. Skyr innehåller mycket protein, så proteinhalten är ganska så hög i denna yoghurtglass. Och den passar riktigt, riktigt bra i sommarvärmen!
Just nu sitter jag i bikini i mitt kök och bloggar. Snart ska jag bege mig ut till Sickla, möta upp min sambo och hans vän och få lite sol och bad!

Protein Strawberry Ice Cream
100 gram jordubbar
100 gram skyr (naturell)
1 msk äggvita (kan uteslutas)
½ msk sötströ
1 krm vaniljpulver
ev. ½ msk agavesirap
Mixa först samman alla ingredienser med en mixer. Lägg sedan glassmeten i en glassmaskin och kör under ca 10 minuter.

