Hoppa till innehåll
Open navigation

Saffransostkaka

  Krämig saffransostkaka med ricotta! Godast att äta ljummen (värm gärna en liten kort stund i mikron/ugn om den hunnit stå i kylen). Den är god att äta som den är, men det blir.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
50 minuter
Inga röster än
Kategorier: Efterrätter, Julrecept, Low carb/LCHF, Mellanmål
Författare: admin

Ingredienser 

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 175 grader. Mixa samman alla ingredienser förutom sötmandel med en mixer tills allt blandats.
  • Finhacka sötmandel och blanda ner detta.
  • Klä en brödform, ca 1.5 liter, med bakplåtspapper och fördela i smeten. Strö på mandelspån. Grädda mitt i ugnen i ca 35 minuter.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!