Hoppa till innehåll
Open navigation

Snabba LCHF-brödet

Detta bröd är riktigt lätt att göra, då det bara är att lägga alla ingredienser i en bunke och mixa ihop allt. Passar bra att äta med exempelvis smör och.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

Detta bröd är riktigt lätt att göra, då det bara är att lägga alla ingredienser i en bunke och mixa ihop allt. Passar bra att äta med exempelvis smör och ost.

30 minuter
Inga röster än
Kategorier: Bröd, Low carb/LCHF
Portioner: 6 frallor
Författare: admin

Ingredienser 

  • 2 ägg
  • ½ dl crème fraiche
  • ½ dl olja
  • 1 dl mandelmjöl
  • ½ dl pofiber
  • 1 msk kokosmjöl
  • ½ dl solrosfrön
  • 2 krm salt
  • 1 tsk bakpulver

Instruktioner

  • Sätt ugnen på 175 grader. Lägg alla ingredienser i en bunke/mixer och mixa tills alla ingredienser blandats. Låt stå i ca 5-10 minuter.
  • Klicka ut sex klickar utav degen på en plåt med bakplåtspapper och forma till tre frallor.
  • Grädda mitt i ugnen i ca 10-15 minuter tills brödet fått färg.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!