Vegansk snickerskaka
Vegansk och hälsosam snickerskakan i två lager. Jordnötssmöret har jag helt enkelt köpt färdigt, och det är en variant som är osötad men med lite salt.

20 minuter + ett par timmar i kyl
Portioner: 3 -4 bitar
Ingredienser
Chokladbotten:
- 60 gram sötmandlar
- 50 gram färska dadlar
- urkärnade
- 1 msk kokosolja
- 2 tsk kakao
Jordnötsfyllning:
- 30 gram färska dadlar
- urkärnade
- 2/3 dl kokosgrädde
- 1/3 dl jordnötssmör
- salt osötat
Instruktioner
- Chokladbotten
- Mixa samman alla ingredienser. Fäst en bit bakplåtspapper i botten av en 12-cm springform. Tryck ut degen
- Jordnötsfyllning
- Mixa samman alla ingredienser till en slät konsistens. Fördela ovanpå chokladbottnen. Låt stå i kyl i minst ett par timmar.
Har du provat receptet?Nämn @bakasockerfritt.se eller tagga #bakasockerfritt.se!