Hoppa till innehåll

Jobba med Baka Sockerfritt

Sedan 2012 har jag drivit mitt varumärke ”Baka Sockerfritt”, och med detta koncept vill jag sprida budskapet om att hälsosamt inte behöver vara tråkigt – utan tvärtom riktigt gott! Huvuddelarna i min hemsida består av min blogg samt receptarkivet som innehåller flera hundra egengjorda recept. Idéen om att ”baka sockerfritt” utmynnar från mina två stora intressen – hälsa och bakning. Förutom min hemsida är jag aktiv på Facebook och Instagram. 

Jag arbetar bland annat som receptkreatör och skapar ofta recept till företag (exempelvis med en specifik produkt) med tillhörande matfotografering (och bilder). Detta kombineras ofta med marknadsföring i mina sociala kanaler. 

Min första prioritet är givetvis ett relevant innehåll, och därför är mina samarbeten alltid noga utvalda. Företag jag samarbetar med kan vara företag med köksprodukter, som säljer hälsosamma ingredienser till bakning och/eller färdiga produkter med ett hälsotänk – men även produkter/tjänster som passar entreprenörskap och livsstil vilka jag kan stå för.

Exempel på företag jag samarbetat med är Nick’s, Sukrin, Kitchentime, Dr. Oetker och myTaste. Jag har även samarbetat med tidningar så som Allers, Glutenfri Matglädje och Matkärlek. Jag har gett ut två tryckta publikationer/böcker, e-Magasin och varit med i Tv4Nyhetsmorgon.

 

Min målgrupp är

  • Kvinnor
  • 20 till 45 år
  • Hälsointresserade och/eller bakningsintresserad
  • Vid frågor och intresse gällande samarbeten, kontakta mig på [email protected].