Hoppa till innehåll

20% rabatt på Baka Sockerfritt med Marja!

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Ingen har väl missat att jag i vintras släppte bakboken.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Ingen har väl missat att jag i vintras släppte bakboken “Baka Sockerfritt med Marja”? Tänk att jag för bara ett par år sedan knappt ens hade tjänat min första krona, och nu har jag släppt flera publikationer, medverkat i tidningar och har en blogg med rätt många besökare! Men åter till boken. Den finns på flera ställen, där en av dessa ställen är Bodystore (en välkänd onlinebutik för hälsosost, där jag själv handlat många gånger). De har nu en kampanj på min bakningsbok och erbjuder 20% rabatt! Dessutom är det 15% rabatt på Sukrins produkter. Det vill jag givetvis tips er om att spana in!
 
Lite fakta om boken är att den innehåller 45 recept, där givetvis alla är utan tillsatt socker och gluten. Majoriteten av recepten är lowcarb. Förutom dessa recept skriver jag om olika produkter och tips! Klicka HÄR för att läsa mer på bodystore!
 
 
Läs gärna även om min receptask “Baka med Mindre Socker“.
 
 
Bodystore - Baka Sockerfritt med Marja