Hoppa till innehåll

2019 so far

Det känns som om jag haft något av en otursförföljd och tuff 2019 så jag längtar till avslut av året (med en vit och härlig jul) för att sedan gå starkt in i 2020!   Året började med.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Det känns som om jag haft något av en otursförföljd och tuff 2019 så jag längtar till avslut av året (med en vit och härlig jul) för att sedan gå starkt in i 2020!
 
Året började med bedrägeri av min bokföringsfirma “Cellubo” (vågar man skriva företagsnamn/namn eller blir jag själv anmäld?) där jag höll på att bli av med med en bra bit över 100 k (men slutade i förmodligen bara runt 15 k), samt alla mina underlag till bokföringen. Jag kämpade, jagade, “hotade” och polisanmälde. Snubben som hade tagit över firman bor utomlands och jag har fått kontakt med ca 50 andra som också drabbats av just denna lilla människa. Fy fan vilken ångest jag haft över detta (kommer nog alltid ha en liten ångest kvar) – och jag är ändå en av dom mycket få (den enda som jag vet om) som i princip fått alla pengar tillbaka. I det stora hela är jag ärligt talat sjukt glad att jag klarade mig helskinnad genom det hela.
 
Hemma hos oss har två av två vuxna hållt på att gå in i väggen, gjort drastiska livvsval när det kommer till jobb och två av två har kastat sig ut i nya vägar och slutat arbeten (och därmed lämnat den stora säkerheten). Till råga på allt har barnen efter sommarlovet varit sjuka ca 30% av tiden, vilket nästan är en omöjlighet att kombinera med en förälders heltidsplugg och den andra som egenföretagare. Eller tja, 30% hemma tills det ena barnet bröt benet och fick vara hemma 100%. Phu, man vet att man lever!
 
Jag hoppas hösten lugnar ner sig nu för denna familj behöver mer stabilitet och hämta hem energi. Och när detta sker kommer jag också gå en aktiekurs för att brädda mina kunskaper inom trading. Jag har stått still ett tag, men heller inte haft tid för att utvecklas. Så det ska bli väldigt spännande!
 
 
 
2019 so far - Baka Sockerfritt