Hoppa till innehåll

Alla hjärtans dag 2021

Alla hjärtans dag närmar sig och visst kan det vara kul att göra något litet för att fira/visa uppskattning! Själv tycker jag att baka något gott är en perfekt present och gest. Längre ner.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Alla hjärtans dag närmar sig och visst kan det vara kul att göra något litet för att fira/visa uppskattning! Själv tycker jag att baka något gott är en perfekt present och gest. Längre ner visar jag fyra tips som jag tycker passar bra denna dag! 

Sedan vill jag även skänka en tanke till er och hoppas allt är bra denna märkliga tid! Vi mår bra i vår familj (förutom lite lätt förkylning förra och förförra veckan). Dock är ena barnets avdelning på förskolan stängt (hela veckan), så vi har båda barnen hemma just nu. Det blir tufft att kombinera med jobb, och såklart blir för min del mycket uppskjutet till nästa vecka (hade exmeplvis tänkt baka och fota ett samarbete, men är inte lätt att göra med barnen hemma). Men det går ändå att kombinera hyfsat då jag kan jobba på kvällar och hålla koll på läget under dagen. Håller tummarna att förskolan öppnar snart igen!