Hoppa till innehåll

Andra numret av Matkärlek – Baka Sockerfritt & Mugcakes – Kampanjerbjudande

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) I förrgår fick jag hem det andra numret av Tidningen.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

I förrgår fick jag hem det andra numret av Tidningen Matkärlek! Vad glad jag blev över att äntligen, äntligen få hem och se denna! Jag och mina recept är med i varje nummer av tidningen, och denna gång hade jag Mugcakes som tema. Jag bjuder på fyra stycken recept som jag tycker är extra smarriga. 

 
Matkärlek är en mattidning med fokus på naturlig mat fri från gluten, socker och tillsatser. Den kommer ut till 2.600 återförsäljare runt om i Sverige, så jag hoppas ni lägger vantarna på ett exemplar. Ni kan då ta del utav min fantastiska kampanj som jag har med Matkärlek! Ni kan nämligen få prenumerera på tidningen för 3 nr för 99 kr samt 8 nr för 249 kr. För att få tillgång till detta låga pris får ni ange kampanjkoden BAKASOCKERFRITT2  hemsidan http://matkarlek.nu/erbjudande/. Koden gäller majmånad ut! 
 
 
 
Andra numret av Matkärlek - Baka Sockerfritt & Mugcakes - Kampanjerbjudande 7
 
Andra numret av Matkärlek - Baka Sockerfritt & Mugcakes - Kampanjerbjudande 9
 
 

Andra numret av Matkärlek - Baka Sockerfritt & Mugcakes - Kampanjerbjudande 11