Hoppa till innehåll

Äntligen Juni!

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Så många röda dagen det är nu! Precis som varje år undrar.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Så många röda dagen det är nu! Precis som varje år undrar jag varför det är typ en röd dag flera gånger i månaden under våren – för att sedan inte vara någon alls under juni till slutet av december. Eftersom jag är företagare till stor del är jag inte rikigt helt ledig trots helgdagar. Dock så är både aktiehandel stängd och jag ledig från den anställning jag har – det minskar ju arbetstiden ganska mycket ändå! Och barnen är ju hemma, så annars skulle det vara svårt att gå ihop.
 
Sedan min senaste “veckosammanfattning” har jag hunnit luncha med underbara vänner och massor av god mat på Pinchos, haft morsdag-fika (på mors dag alltså) och tillsammans med Artur börjat köra parträning med PT. Härliga grejor och uppfriskande! En ytterligare bra grej är att jag fått mitt företagskonto på banken godkänt så att jag efter föregående bokföringsskit-kaos kan skicka egna fakturor. Heja! 
 
Nu märks det att det börjar bli sommar och att semestertiderna nalkas. Folk reser bort, det är avslutningar, semesterplaner görs och andra härliga sommarfiranden! Och framförallt – JUNI är här! Jag har under föregående månader skrivit något i stil med att “förra månaden har varit tuff och nästa kommer vara detsamma”, så det här är första gången på ett tag där jag ärligt kan skriva att detta var månaden då en massa skit löste sig (även om någon liten sak tillkommit) och jag kan börja junimånad på ett mer harmoniskt sätt. Thank God!
 
 
 
 
Äntligen Juni! 3