Hoppa till innehåll

Äppeljuice

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Något som smakar riktigt fräscht är äppeljuice (eko)! Det är.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Något som smakar riktigt fräscht är äppeljuice (eko)! Det är härligt syrligt, samtidigt som det är lite sött. Jag brukar egentligen föredra att äta hela frukter, än enbart juice, efersom både fiber och vissa näringsämnen försvinner. Men jag hade nu en flaska ekologisk äppeljuice, som så pressas direkt från äpplen och intekoncentrat som många juicer görs. Jag njuter av någon deceliter per gång. Det räcker för mig!
 
Igår fick jag resultatet av hälsotestet jag fick göra via arbetet. Jag kan glatt meddela att jag hade väldigt bra värden. Hurra! Lite lågt blodsocker och låg saltnivå. När han sa det där med saltet hamnade jag närmast i chock. Jag är liksom saltälskaren nummer ett. Den enda jag känner som saltar mer än jag är min pappa. Jag var helt enkelt tvungen att fråga om det värdet påverkades av den salt man äter. Svaret var ja. Ha, jag kan fortsätta att vräka i mig salt!
 
 
Äppeljuice 5
 
Äppeljuice 7