Hoppa till innehåll

April blir maj!

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Föregående vecka har varit fylld med roliga aktiviteter –.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Föregående vecka har varit fylld med roliga aktiviteter – och dessutom kännts märklig då vi hade en “söndag” mitt i veckan! Valborgskvällen spenderade vi med att gå till en äng ett par kilometer från där vi bor för att se på en brasa. Lilla Aline somnade precis innan, men Vincent tyckte att det var superkul! Även om förskolelämningarna har gått met åt det katastrofala hållet har han blivit mycket mer utåt och social. Väldigt härligt att se. Och helgen bjöd på både en lekträff för Vincent och hans vän över en fruktsallad hos oss, samt barnkalas borta hos en nära vän. 
 
Den här veckan har jag inte sett fram emot. Jag skrev för någon månad sedan om ett problem jag har med ett företag som mitt företag var kund hos, och lite löste sig faktiskt efter lite hot. Men mycket är kvar och eftersom detta företag verkar upplöst och försvunnit från jordens yta måste jag ta det hela vidare och gå till en högre instans. Pust, och megaångest på det. 
 
Men förutom ovanstående hemskhet så har jag stora förhoppningar på att ta mig ur min tradingsvacka jag haft över en månad nu (har gått så trögt!). Det är också skönt att ha förhoppningsvis fyra jobbdagar, och inte tre som det varit en del veckor för mig nu. Nu hoppas jag alla är friska dessutom! Jag ska också denna vecka visa er ett supergulligt recept inför chokladbollens dag och fota några nya spännane produkter som kommit ut på marknaden. Sedan ska jag försöka peppa och unna mig själv massor under en tuff vecka! 
 
 
 
April blir maj! 3