Hoppa till innehåll

Årsresumé 2014 – Oktober till December

Här följer den fjärde och sista delen av årsresumén över 2014, som innehåller oktober till december. När jag skrivit dessa märker jag hur mycket allt har gått framåt! Det händer liksom.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

Här följer den fjärde och sista delen av årsresumén över 2014, som innehåller oktober till december. När jag skrivit dessa märker jag hur mycket allt har gått framåt! Det händer liksom mer, och mer för varje månad. Det är häftigt att läsa om min egen (och mitt företags) utveckling! 

 
Läs gärna Del 1Del 2 och Del 3.
 
 
I oktober fick jag vara med om en fantastisk möjlighet. Det var här ag fick vara med i ett “hemma hos”-reportage för Tidningen Hembakat! Tidningen kommer ut i januari, och det ska bli så spännande att se.
 
Årsresumé 2014 - Oktober till December - Baka Sockerfritt
 
 
Äntligen hamnar jag i “tio-i-topp”-listan på mytaste (tidigare hittarecept.se). Och här har jag hållit mig fast.
 
Årsresumé 2014 - Oktober till December - Baka Sockerfritt
 
 
 
Jag berättar äntligen på bloggen att jag är gravid! Något jag gått och längtat att få berätta sedan 6:e augusti.
 
Årsresumé 2014 - Oktober till December - Baka Sockerfritt
 
Årsresumé 2014 - Oktober till December - Baka Sockerfritt
 
 
Jag når den magiska gränsen 10.000 på Instagram! Jag heter Bakasockerfritt här, såklart.
 
Årsresumé 2014 - Oktober till December - Baka Sockerfritt
 
 
 
Efter ett litet uppehåll på ett par månader, så kommer Måbra-podden med full kraft! Massor av härliga, nya avsnitt har släppts. Dessutom finns vi idag på iTunes. Jag levererar även min bakningsmix till ett par företag. Häftig känsla!
 
Årsresumé 2014 - Oktober till December - Baka Sockerfritt
 
 
 
Jag släpper mitt e-Magasin med tema jul! Ett ritkigt populärt magasin skulle jag våga påstå! Läs gärna mer om mina e-Magasin!
Årsresumé 2014 - Oktober till December - Baka Sockerfritt
 
 
Förutom att nå 10.000 på Instagram (som även han bli 11), fick jag över 4.000 likes på Facebook!
 
Årsresumé 2014 - Oktober till December - Baka Sockerfritt
 
 
 
Förutom att leverera bakverk till Bagatelle Café, börjar jag även baka åt Café Vetebullen! Vilken ära!
 
Årsresumé 2014 - Oktober till December - Baka Sockerfritt
 
 
Artur och jag blev den 29:e november man och hustru! Snacka om att jag känner mig rätt vuxen nu…
 
Årsresumé 2014 - Oktober till December - Baka Sockerfritt
 
 
Jag hade livsmedelsinspektion hemma hos mig, och klarade det som tur är galant! Eller tur och tur, det beror väl på annats också. Ett juligt samarbete med Alpro hann jag också med. Och tusen olika fikor dessutom! Adventsfikor och vigselfikor bland annat.
 
Jag, Jill (JillsMat) och WorthIt Lifestyle håller ett event där vi bjuder på hälsosamma (och juliga) bakverk! Vad kul det var att få träffa folk in real life!
 
 
Årsresumé 2014 - Oktober till December - Baka Sockerfritt
 
 
Och så sist, men ABSOLUT inte minst. Jag fick för guds skull vara med i TV4 Nyhetsmorgon!