Hoppa till innehåll

Årsresumé 2015 – Juli till September

Nu är det dags för min tredje årsresumé över 2015, som går över månaderna juli, augusti och september. Ibörjan av denna period är det riktigt lugnt. Det är ju trots allt sommar och en stor.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Nu är det dags för min tredje årsresumé över 2015, som går över månaderna juli, augusti och september. Ibörjan av denna period är det riktigt lugnt. Det är ju trots allt sommar och en stor del av befolkningen är på semester. Då fokuserar jag mer på att baka, lära mig nytt och fixa upp hemsidan. Under september drar allt igång igen, och det med råge!
 
Ni kan sedan tidigare läsa min resumé över januari-mars och april-juni
 
 
 
 
Årsresumé 2015 - Juli till September - Baka Sockerfritt
 
 
Som den företagare jag är försöker jag inspirera andra företagare med mina tankar och tips. Jag samlar mina inlägg under “entreprenörsinspiration“. Bland annat tipsar jag om 7 sidor som är bra att ha och gratis5 användbara hemsidor med kvalitetsbilder att använda gratis och ge er 10 tips på hur du kan ranka högt på google.
 
Årsresumé 2015 - Juli till September - Baka Sockerfritt
 
 
Under september börjar jobbvärlden vakna till liv och jag går på flertalet möten. Bland annat med Nutri-Nick då vi startar skapandet av min bok Baka Sockerfritt med Marja.
 
Årsresumé 2015 - Juli till September - Baka Sockerfritt