Hoppa till innehåll

Årsresumé 2015 – Oktober till December

Nu har jag kommit till den fjärde och sista delen av min årsresumé över 2015, och under detta sista kvartal började företagendet dra igång rejält. Ni kan även läsa om resumén.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Nu har jag kommit till den fjärde och sista delen av min årsresumé över 2015, och under detta sista kvartal började företagendet dra igång rejält. Ni kan även läsa om resumén över januari till marsapril till juni samt juli till september.
 
 
Oktober var en minst sagt FULLSPÄCKAD månad. Faktiskt den mest händelserika månaden gällande företaget någonsin. Det var nämligen under denna månad som mycket jobb gällande min bok Baka Sockerfritt med Marja, och receptasken Baka med Mindre Socker, skedde (läs mer längre ner). Dock kunde jag under en lång tid inte berätta något offentligt! Oktober var stressigt värre, men otroligt rolig och givande! Jag växte massor i min roll som entreprenör.
 
 
Årsresumé 2015 - Oktober till December - Baka Sockerfritt
 
 En bild från ett receptkort ur Baka med Mindre Socker
 
 
Jag bjuder på brödrecept och julrecept i två olika nummer av tidningen Matkärlek.
 
 
Årsresumé 2015 - Oktober till December - Baka Sockerfritt
 
 
 
Jag är tillsammans med min samarbetspartner Nutri-Nick på en apoteksmässa och demar om hälsosamma smoothies.
 
Årsresumé 2015 - Oktober till December - Baka Sockerfritt
 
 
 
Ni har under november hjälpt mig att BÅDE nå 9.000+ likes på facebook och 20.000+ följare på instagram. TACK! 
 
Årsresumé 2015 - Oktober till December - Baka Sockerfritt
 
 
 
På “Allt för hälsan”-mässan signerade jag min nya bakbok Baka Sockerfritt med Marja, och höll föredrag om naturligt och tillsatt socker. Läskigt och kul!
 
Årsresumé 2015 - Oktober till December - Baka Sockerfritt
 
 
 
Den 30:e november släpps Baka Sockerfritt med Marja för allmänheten. WOW! Innehåller 45 recept, där de flesta är lowcarb. Säljs bland annat på Nutri-Nickbokusadlibris och bodystore.
 
Årsresumé 2015 - Oktober till December - Baka Sockerfritt
 
 
Jag hinner också fylla 25 år och köpa en bostad (nybyggnation) med inflytt om 2 1/2 år.
 
Årsresumé 2015 - Oktober till December - Baka Sockerfritt
 
 
Den fina receptasken Baka med Mindre Socker som jag har skapat tillsammans med Camilla Danilda lanseras äntligen! Fylld med 50 recept som alla är utan tillsatt socker och gluten. Köpes genom  bakamedmindresocker.seBokus och Adlibris. Något som också är roligt är att man i valfri Akademibokhandel (alltså i en fysisk butik) kan gå in och beställa en box, så tar de in en! Det är en bra tjänst!
 
Strax innan jul hade vi dessutom en releasefika för Baka med Mindre Socker, där vi bjöd på sju sorters hälsosamma bakverk. En hel del arbete, men så kul att samla vänner och familj för att fira!
 
Årsresumé 2015 - Oktober till December - Baka Sockerfritt
Bilden är tagen av Aamod & Sophelia
 
 
Så får vi inte glömma att det är jul och att jag har bakat massor med julrecept! Lätt bästa tiden på hela året!
 
Årsresumé 2015 - Oktober till December - Baka Sockerfritt