Hoppa till innehåll

Årsresumé 2016 – Januari till mars

2016 har varit ett händelsrikt år! Som tidigare år vill jag visa er vad som hänt under det gågna året. Jag börjar med janurari till mars.       Under Januari sprängde jag.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
2016 har varit ett händelsrikt år! Som tidigare år vill jag visa er vad som hänt under det gågna året. Jag börjar med janurari till mars.
 
 
 
Under Januari sprängde jag 10.000-vallen på facebook. Häftigt! Ännu häftigare att jag idag har över 20.000.
 
Årsresumé 2016 - Januari till mars - Baka Sockerfritt
 
 
 
Jag gick på ett av de få bröllopen jag varit på (då en mycket nära vän gifte sig). Underbart! Jag vill gå på fler bröllop!
 
 
Årsresumé 2016 - Januari till mars - Baka Sockerfritt
 
 
 
Under februari infinner sig ju alltid den stora semmeldagen! Jag var med i Aftonbladet Mat&Vin med min semmelwrap.
 
 
Årsresumé 2016 - Januari till mars - Baka Sockerfritt
 
 
 
Det sista numret av Matkärlek släpptes, där jag varje månad bjöd på recept. Så tråkigt att tidingen inte finns kvar!
 
 

Årsresumé 2016 - Januari till mars - Baka Sockerfritt
 
 
 
Under mars höll jag tillsamans med Nick’s (dåvarande Nutri-Nick) och Bodystore ett event där vi bakade hälsosamma bakverk! Superkul, och jag signerad egvetvis min bok Baka Sockerfritt med Marja.
 
 
Årsresumé 2016 - Januari till mars - Baka Sockerfritt
 
 
 
Sist men inte minst bjöd mars på en tidig påskafton som vi firade på Arturs pappas landställe! Mys!
 
 
Årsresumé 2016 - Januari till mars - Baka Sockerfritt