Årsresumé 2016 – Januari till mars
2016 har varit ett händelsrikt år! Som tidigare år vill jag visa er vad som hänt under det gågna året. Jag börjar med janurari till mars. Under Januari sprängde jag.. Läs mer

2016 har varit ett händelsrikt år! Som tidigare år vill jag visa er vad som hänt under det gågna året. Jag börjar med janurari till mars.
Under Januari sprängde jag 10.000-vallen på facebook. Häftigt! Ännu häftigare att jag idag har över 20.000.

Jag gick på ett av de få bröllopen jag varit på (då en mycket nära vän gifte sig). Underbart! Jag vill gå på fler bröllop!

Under februari infinner sig ju alltid den stora semmeldagen! Jag var med i Aftonbladet Mat&Vin med min semmelwrap.

Det sista numret av Matkärlek släpptes, där jag varje månad bjöd på recept. Så tråkigt att tidingen inte finns kvar!

Under mars höll jag tillsamans med Nick’s (dåvarande Nutri-Nick) och Bodystore ett event där vi bakade hälsosamma bakverk! Superkul, och jag signerad egvetvis min bok Baka Sockerfritt med Marja.

Sist men inte minst bjöd mars på en tidig påskafton som vi firade på Arturs pappas landställe! Mys!
