Hoppa till innehåll

Baka med Mindre Socker i tidningen!

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) För ett par veckor sedan var min entreprenörsvän Camilla.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

För ett par veckor sedan var min entreprenörsvän Camilla Danilda med i Länstidningen i Södertälje gällande vår fina receptask/receptbox Baka med Mindre Socker (som jag är såååå stolt över). I lördags (23/1-16) kom nummret ut, och jag köpte givetvis ett lösnummer online. Fantastiskt kul att se när Camilla bakar med sin dotter. Själv hade jag problem att närvara, då jag har Vincent och bara resvägen skulle ta fem timmar… Det var ett mycket inspirerande reportage om jag får säga det själv, och Camilla bjuder på både ett nytt recept och ett recept från Baka med Mindre Socker. Underbart!
 
 
 
Baka med Mindre Socker i tidningen! 5
 
Baka med Mindre Socker i tidningen! 7