Hoppa till innehåll

Baka Sockerfritt i Icakuriren

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Här om dagen fick jag hem det senaste numret av Icakuriren. Jag.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Här om dagen fick jag hem det senaste numret av Icakuriren. Jag medverkar då och då i den genom Bätte Hälsa, och det är fantastiskt att få vara med i en sådan stor och välkänd tidning! I detta nummer svarar jag kort på några frågor och delar med mig utav ett av mina favoritrecept. Det känns både pirrigt, galet och underbart att se sig själv i en tidning!
 
 
 
 
Baka Sockerfritt Icakuriren
  
 
Baka Sockerfritt Icakuriren