Hoppa till innehåll

Baka Sockerfritt med Marja – på Bodystore

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Woho, jag blir så glad när ni skriver att ni har köpt min nya.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Woho, jag blir så glad när ni skriver att ni har köpt min nya bakningsbok “Baka Sockerfritt med Marja“! Jag får dagligen kommentarer om att ni skriver att ni fått eller väntar på att få denna. Det är en helt fantastiskt känsla som infinner sig när ni skriver så! Ärligt talat är det lite svårt att förstå och ta in in att jag släppt en (två) böcker. 
 
Baka Sockerfritt med Marja innehåller 45 recept, varav de flesta är low carb. Här används ingredienser som mandelmjöl, kokosmjöl och sukrin. Förutom alla recept skriver jag fakta om de ingredienser jag använder och om lite tips. Nu har boken kommit ut på ett nytt inköpsställe och det är den populära hälsohemsidan Bodystore. För att handla min bok via Bodystore, klicka HÄR! Något till jul?
 
 
 
Baka Sockerfritt med Marja - Bodystore