Hoppa till innehåll
Open navigation

Bakmix – Fröknäcke med chiafrön

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Till påsk bakade jag fröknäcke utav Risentas bakmix.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Till påsk bakade jag fröknäcke utav Risentas bakmix “Fröknäcke med chiafrön”. Det var riktigt smidigt om man inte orkar, eller har ingredienser, till att svänga ihop ett eget knäcke. Resultatet blev dessutom mycket gott! Brödet innehåller enbart frön(/kärnor), vilka är solros-, sesam-, pumpa-, lin- och chiafrön. Det enda man behöver gör är att blanda innehåller med vatten och olja. Jag tillsatte även salt, vilket jag rekommenderar starkt! En påse väger 350 gram och kostar runt 39 kronor. Näringsvärdet per 100 gram är 580 kcal och 19 gram kolhydrater.
 
Min vän som skulle komma över blv tyvärr sjuk, såd agens projekt får skjutas upp till nästa vecka. Istället tog jag tag i sambon för en fika, vilket var underbart mysigt! Vi kunde sitta ute i solen på caféet, vilket är premiär för i år!
 
 
Bakmix - Fröknäcke med chiafrön 3