Hoppa till innehåll
Open navigation

Banana & Cocoanibs Milk Chocolate

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Titta vad jag hittade på Hemköp, Cavaliers choklad med banan!.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Titta vad jag hittade på Hemköp, Cavaliers choklad med banan! Eftersom jag älskar banan ihop med choklad, kände jag att jag nästan var tvungen att köpa hem denna lilla chokladkaka. Chokladen består av sex bitar, där bitarna innehåller en fyllning med banansmak. Tyvärr är den inte sötad med stevia (fast tydligen finns denna smak sötad med just stevia…), men den smakade i varje fall bra. Fast jag måste erkänna att det inte var den godaste choklad jag ätit, och Cavaliers vanliga mjölkchoklad är godare. Nästa gång ska jag testa en annan smak, såsom smaken “Mocca”.
 
 
Banana & Cocoanibs Milk Chocolate 3