Hoppa till innehåll

Bloggfika på Lilla Ekot

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) I veckan gjorde jag något så roligt som att få lite egentid.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

I veckan gjorde jag något så roligt som att få lite egentid och åka in för en fika i stan. Jag träffade en annan bloggare – Karin som driver Fitness och Hälsa. Jag älskar att få träffa andra bloggentreprenörer, det är peppande och inspirerande. Vi valde att fika på Lilla Ekot, ett café som jag har varit på ett par gånger tidigare och även har levererat några bakverk till under sommaren förra året. Här serveras massor utav hälsosam mat och hälsosamma bakverk! Det ligger vid Östermalm i Stockholm och är ett hett tips till alla ni som vill äta hälsosamt. Själv tog jag en snickerskaka och en stor kopp thé. 
 
 
 
Lilla Ekot
 
Lilla Ekot
 
Lilla Ekot
 
Lilla Ekot