Hoppa till innehåll

Café med raw

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) I söndags fikade jag med en vän jag lärt känna när jag gick.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

I söndags fikade jag med en vän jag lärt känna när jag gick på universitetet. Vi valde ett café jag aldrig varit på tidigare, som dessutom serverar raw-bakverk och hälsosamma smoothies/shots och mat. Stället heter Koffie och ligger vid St: Eriksplans tunnelbanestation på Rörstrandsgatan 25. Jag tycker att det är roligt att testa på caféer som även serverar hälsosamma alternativ! Jag valde någon avlång, fyrkantig chokladbit som jag tyvärr nu inte kommer ihåg namnet på. Jag tyckte att den smakade alldeles för mycket kakaosmör (rätt beskt), vilket jag inte tyckte om. Men det fanns en hel del varianter av raw food-bollar (25-35 kr) och nu även raw semla (45 kr). Jag tror absolut jag kommer att besöka Koffie igen, men då väljer jag något annat!

 
 
Café med raw 3
 
Bild från koffie.se