Hoppa till innehåll

Chokladiga brownies

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Brownie tycker jag är toppengott och jag bjuder gärna på detta.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Brownie tycker jag är toppengott och jag bjuder gärna på detta när det är dags för fika. Här senast blev det ett recept på brownie från mitt senaste e-Magasin (nummer 7). Jag skar upp min brownie i mindre fyrkantiga bitar, och att få sätta tänderna i en sådan bit känns riktigt lyxigt!

 
Baka Sockerfritt e-Magasin är ett magasin på cirka 40 sidor, speciellt anpassat för att läsas i mobilen (men givetvis går det att öppna och läsa den överallt). Min tanke är att man med magasinen kan ha något kul att läsa på kanske tunnelbanan, i någon kö, eller när helst man vill se på aptitretande bilder och/eller få inspiration på hälsosammare recept. Min andra tanke är att man kan ha mobilen liggande bredvid sig när man bakar. 
 
Det absolut bästa med dessa e-Magasin, är att de innehåller mina bästa recept! Jag har kontinuerligt hemlighållit mina favoriter, och nu kommer de alltså ut i mina e-Magasin. Majoriteten går enbart att få tag på via magasinet. Till recepten har jag gjort en ungefärlig energiberäkning med kalorier och kolhydrater.
 
Du köper magasinen genom att klicka på “Köp nu”, högst upp i den högra spalten på hemsidan (om du tittar i mobilen finner du den längre ner, efter alla inlägg), så skickar jag magasinet så fort jag kan. Betalningen sker via paypal vilket är otroligt enkelt och såklart riktigt, riktigt säkert! Det går också bra att betala via faktura. Maila mig då ([email protected]). 
 
 
 

Chokladiga brownies 3