Chokladmousse
(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Jag berättade igår om mitt samarbete med Alpro – Jul med.. Läs mer
(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)
Chokladmousse – 2 portioner
½ dl Alpro Soya Airy & Creamy
1 liten avokado (3/4 normalstor)
4 färska dadlar, med kärnan borttagen
1 ½ msk kakao
1 krm vaniljpulver
ev. pepparkakskrydda
Vispa Alpro Soya Airy & Creamy fluffig med elvisp. Mosa avokado och dadlar med en sked och fördela detta tillsammans med kakao och vanilj och eventuell pepparkakskrydda i grädden. Fortsätt vispa tills allt blandats väl. Servera i små skålar eller glas.
