Hoppa till innehåll

Daniel Wellington

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) En dag för ett par år sedan gick jag förbi en klockaffär i.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

En dag för ett par år sedan gick jag förbi en klockaffär i Nacka Forum och spanade in en klocka av märket Daniel Wellington. Jag älskade den stilrena utformningen av själva urverket och tyckte de snygga klockarmbanden var urhäftiga! Men att vara student är inte helt lätt vilket resulterade i att det trots allt inte blev en klocka (sedan fick jag en av Artur). Därför är jag nu så glad att få ha ett samarbete med ingen mindre än Daniel Wellington! Jag kan erbjuda er hela 15% rabatt på deras sortiment (så att även studenter ska ha råd). Koden ni måste uppge för att få den generösa rabatten är bakasockerfritt och gäller fram till sista juni. Jag önskar att jag hade denna kod för två år sedan! Jag kan även passa på att berätta att det finns ännu en sommarkampanj att nyttja på deras hemsida. Du får nämligen ett valfritt NATO-band helt gratis vid ett köp av en läderklocka. Detta går givetvis att kombinera med ovanstående rabatt på 15%.

 
Enligt mig är en klocka inte bara något som visar tiden, utan är även den perfekta accessoaren som passar till praktiskt taget allt. Det är snyggt till en mer ledig outfit, kompletterar festutstyrseln och kan ge ett mer seriöst intryck vid jobbklädsel (perfekt på mina möten!). För två år sedan hade jag siktet inställt på ett mer färgglatt armband (jag tycker fortfarande det är jättesnyggt, se här) medan jag idag valde ett av läder (lite mer klassiskt, se här). Det är det som är så himla bra! De har armband som passar alla smaker och för olika tillfällen (de är utbytbara – supersmidigt)! Gissa vilken klocka som kommer att få följa mig hela sommaren? 
 

Inlägget är skrivet tillsammans med Daniel Wellington.
 
 
Daniel Wellington 9
 
Daniel Wellington 11
 
Daniel Wellington 13