Hoppa till innehåll

En torsdag i februari

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Det är full rulle i mitt liv nu. Bebis och företagande tar.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Det är full rulle i mitt liv nu. Bebis och företagande tar minst sagt mycket fokus. Men det är ju så roligt! Trots att det är mycket att göra, kan dagarna se rätt lika ut. Men hur ser de ut? Jag tänkte genom en liten genomgång av en dag, visa er hur jag kombinerar min mammaledighet med eget företag. Vi kör torsdagen denna vecka!
 
 
I torsdags var Artur ledig. Han jobbar 75% efter önskemål från oss, vilket gör att han nu kommer vara ledig tre dagar i veckan (generellt). En ledig Artur gör att jag får möjlighet att åka iväg/jobba mer/ha mer egentid. Tjoho!
 
07.40 – Jag går upp. Det här var en av de ytterst få dagar som Vincent inte väcker mig, och denna dag sover han till generösa halv nio! Efter att ha fixat till mig (läs: sminkat mig, lockat håret etc), åker jag iväg en timme senare. Jag ska nämligen på möte med Nutri-Nick! Jag kör en bar på bussen. Så kan det bli!
 
 
En torsdag i februari 9
 
 
 
09.10 – Jag älskar att njuta av en latte macchiatto, och går därför förbi Espresso House på T-Centralen. De har visst öppnat en ny Espresso House i själva gången mot pendeln, hurra! Man kan tro att jag är sponsrad, men icke. Tyvärr kanske jag ska tillägga, så mycket som jag gör av med där (däremot är jag sponsrad av mamma som bjuder mig på massa kaffe där, hehe). Eftersom jag har en liten stund dötid innan tåget går, sätter jag mig i fem minuter och läser ett par sidot av boken “Hundra omistliga ting” av Lucy Dillon. Och kollar på 10 snapchats som Artur skickar på Vincent.
 
 
En torsdag i februari 11
 
 
 
09.50 – Jag är något tidig hos “Nutri-Nick”-gänget. Men det gör inget! De är så grymt härliga och vi pratar om framtida möjligheter och sammarbeten. Oh, så spännande, jag blir helt upp i varv!
 
10.40 – Jag lämnar Nutri-Nick efter ett kort men bra möte. Jag tycker det är så skönt när möten inte drar ut på tiden, och är effektiva! Samtidigt är det viktigt med en lättsam stämning. Precis som detta möte!
 
11.40 – Hemma! Jag matar Vincent innan han och pappa Artur ska på Vincents bebissång. Jag stannar dock hemma och bakar en chokladmousse som jag fotar. I en dryg timme blir det alltså lite jobb.
 
 
En torsdag i februari 13
 
Sneak peak!
 
 
14.00 – Vincent och Artur kommer hem. Jag tar lillen, medan Artur får hjälp av sin mamma med att rensa och slänga saker från vår vind. Vincent får mat och sover sedan i ergobaby i i 1 1/2 timme. Medan han sover bloggar jag/redigerar bilder/skriver mail.
 
17.30 – Vi börjar laga mat. Eller en lagar mat medan den andra tar hand om Vincent. Vi vill äta så mycket vegetarisk mat som möjligt, och äter bönpasta med creme fraiche, svamp, rödlök och halloumi (inte Vincent). Mums!
 
18.30 – Vi tvättar Vincent, leker med honom, fixar lite själva och städar.
 
 
En torsdag i februari 15
 
 
 
19.20 – Jag sätter mig i soffan med Vincent med förhoppning om att han ska somna. 
 
21.00 – Jippe, han somnade. På kvällen efter Vincent somnat brukar vi läsa eller se på någon serie. Denna gång blev det tidigare nämna bok och serien “Supernatural” som följt oss i många, många år. Detta sker givetvis varvat med att springa in till Vincent kanske 10 gånger då han skriker till.
 
22.30 – Läggdags!
 
 
 
Ps. För att följa mig på snapchat så heter jag bakasockerfritt!