Hoppa till innehåll

En torsdag i mars

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Jag skrev tidigare om en torsdag i februari, så jag tycker att.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Jag skrev tidigare om en torsdag i februari, så jag tycker att det vore roligt att berätta även om en torsdag i mars. Med detta vill jag visa er hur en dag för mig kan se ut. Jag valde att här ta en dag då jag fick möjlighet att jobba bra mycket mer än en normal dag. Detta för att jag gissar att det är mer intressant att läsa om en dag då det faktiskt händer något. Så alla entreprenörsmammor, känn er inte påverkade. Jag hinner inte jobba så här mycket varje dag.
 
 
 
06.30 – Hela familjen vaknar. Mest på grund utav att Vincent vaknar, och då är det omöjligt att sova. Artur är ledig, vilket gör att jag kan få avlastning och gå ut på “aktiviteter”. Därför ska jag iväg på jobbfrukost med än vän! 
 
07.30 – Efter att ha gett Vincent frukost (paltgröt som enkelt görs med havregryn och järnberikat bröd) och gjort i ordning mig, har jag tagit mig till ett café i närheten. Här möter jag upp min bloggande vän Natalie. Vi hugger in på en frukostbuffé samtidigt vi bland annat diskuterar statistik på våra bloggar och fotografering, och jag hjälper henne med hur man kan ta den initiala kontakten med eventuella samarbetspartners. Jag tidsinställer ett blogginlägg, svarar på massor utav mail som kommit in och kikar runt på mina sociala medier. Som jag tidigare nämnt har jag en hel del jobb att ta igen, så det gäller att ligga i. Något som är negativt och väldigt irriterande (och dyrt) är att mitt objektiv går sönder. Det fungerar fortfarande att fota med, men frågan är hur länge (jag köper ett nytt dagen efter).
 
 
Entreprenörsfrukost
 
 
 
10.00 – Vi avslutar vår jobbfrukost och jag går hem till Artur och Vincent. Nu är det bebisgos och bebislunch som gäller!
 
11.30 – Artur och Vincent åker iväg på utflyckt och jag är kvar hemma. Det är fantastiskt lyxigt att vara ensam hemma, och det är något som väldigt sällan händer. När detta sker blir jag så glad och samtidigt smått stressad av allt jag vill hinna med (jag bygger upp en lista i huvudet på tusen saker, och jag hinner alltid bara bli halvklar). Under denna tid bakar och fotar jag material till bloggen (något som jag ligger efter med), träna framför träningsvideon (tidseffektivt att slippa åka iväg för att träna) och städa lite (något som behövs göras typ hela tiden). 
 
 
Hälsosamma blåbärsmuffins
 
Det var dessa blåbärsmuffins jag bakade!
 
 
 
15.00 – De kommer hem, och det är alltså min tur att vara med Vincent. Vi leker i vardagsummet och äter mellis. 
 
17.00 – Min mamma har just fyllt år, så vi bjuder båda mina föräldrar på restaurangmiddag. Jag tycker det är så mysigt att äta ute, och jag tror också Vincent tycker det är spännande och kul!
 
19.00 – Vi kommer hem och Vincent är ritkgit trött efter en låång och för honom aktiv dag. Vi tvättar honom och han får sova för natten. Av någon märklig anledning har jag fått tusen mail under det senaste dygnen, och det är hundra andra saker som ska göras. Jag jobbar därför fram till halv nio, och får rätt mycket gjort. Behöver jag säga att jag ser fram emot när jag får mer jobbtid?
 
20.30 – Dags för “nedvarvning”. Det blir serietittande och proteinglassätande! 
 
 

Proteinglass
 
Glass är ett mycket bra avslut på dagen. Och gott!