Hoppa till innehåll

Fakta om hälsosamma produkter!

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Jag får ofta frågor om vilka slags produkter jag använder.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Jag får ofta frågor om vilka slags produkter jag använder och/eller vad vissa produkter jag skriver om egentligen är för något. För er som inte är så vana att baka utan gluten och socker, så förstår jag verkligen att det kan vara som en helt ny värld med ingredienser. Men misströsta inte! Det tar inte lång tid att sätta sig in i det, speciellt inte om det finns recept att följa. Jag har själv varit nybörjare, och nu kan jag experimentera själv hej vilt. Jag har en så kallad “produkt”-flik där jag berättar mer om ingredienser jag brukar använda mig utvav, samt om produkter jag vill berätta mer om.
 
 
Fakta om hälsosamma produkter! 7
 
Fakta om hälsosamma produkter! 9
 
Fakta om hälsosamma produkter! 11