Hoppa till innehåll

Fitness Revolution

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Det är så roligt att få hem paket, tycker ni inte? Speciellt.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Det är så roligt att få hem paket, tycker ni inte? Speciellt om det är något av n överraskning! Om ni håller med mig bör ni överväga att prenumerera på en box fylld med spännande saker att testa på. Själv är jag ambassadör för Naturalbox, och ett nytt paket var precis vad jag hämtade ut i helgen (temat på boxen är för novembermånad Fitness Revolution). Denna box innehåller bland annat Renée Voltaires hälsosamma granola med hallon och blåbär, en rawbar från Raw Revolution med smak av cashewnöt och en duschgel från Nonique som verkar väldigt bra och som jag är så glad över att få i min ägo (jag fick även med en energishot och ett tyghopprep)!
 
Jag kunde inte hålla mig från att prova granolan, och jag gillade den! Den innehåller mycket havregryn, så det är inget för den som äter lågkolhydrat/lchf.
 
 
Fitness Revolution 3