Hoppa till innehåll

Första semesterveckan!

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Första sommarlovsveckan avklarad, drygt tre återstår. Dock var.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Första sommarlovsveckan avklarad, drygt tre återstår. Dock var jag redan slut typ i tisdags. Ibland undrar man ju hur man ska orka! Vi började sommarlovet med lektträffar för Vincent, det är så kul hur bra han kan leka med andra barn nu. Det följde av en tripp till barnens farfars landställe i några dagar. På plats gjorde Vincent ett “snigelhus” av blad när han placerade inte mindre än 20 snäckor och beordrade farfar att vakta så dom inte skulle smita ut. Vi besökte Julita och såg på Petson och Findus i cirka fem minuter innan barnen tröttnade och matade istället hönor med maskrosblad. Hela trippen var såklart intensivt med noll återhämtning (i princip nattning till nio/halv tio, och därefter var jag tvungen att jobba), så var dränerad när jag kom hem. Men givetvis värt det alla gånger för att barnen (Vincent) tycker det är så kul!
 
Igår var vi på Skansen och kikade på djur, åt picknick och såg Babblarna uppträda. Vi kommer vara kvar i Sverige hela semestern med några turer till diverse städer (tycker det är ganska najs med det svala vädret). Övriga dagar vi är hemma satsar vi på kompislek, utflykter i Nacka/Stockholm samt att jag och Artur ska försöka ge den andra lite tid för sig själv! Jag fick min dag idag och har både tränat och jobbat. Sjukt efterlängtat!
 
 
 
Första semesterveckan! 5
 
Första semesterveckan! 7