Hoppa till innehåll

Friska i två veckor!

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Det känns som om vi är inne i en period av flyt och barnen har.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Det känns som om vi är inne i en period av flyt och barnen har varit på förskola i inte mindre än två hela veckor (mån-tor) utan sjukdom eller brutna ben (*peppar peppar*). Under sådana här tider tycker jag det för en gångsskull känns som om man har möjlighet att göra det där lilla extra – oavsett om det är på dagen, kvällen eller helgen. Jag har exempelvis tagit tag i att gå till frisören för första gånen på ett år och kört ett PT-pass, vilket var många månader sedan sist. Jag har även träffat en kompis tillsammans med bådas våra (fyra) barn utan att dö av stress, tagit tag i att boka tid hos tandläkaren, bakat flera gånger med barnen (länge sedan det skedde sist) och till och med bokat in ett efterlängtat steppass en fredagskväll!
 
Jobbmässigt har jag bakat så mycket jag kan med saffran. Jag tror nog att de flesta av er som läser bloggen vet att jag äääälskar jul – och då är saffran (och pepparkaksbak mm) givnet att maxa så länge det bara går. Jag har bland annat gjort saffransmums, saffranblondies och saffransmuffins. Ska bli så roligt att få visa er mina skapelser! Gällande min trading så har jag jobbat en hel del med detta och försökt sätta nya strategier i verket och tagit några testtrades. Alla gick minus. Men jag ger mig givetvis inte!
 
Något annat trevligt som hänt är att jag fyllde år igår. Nu är jag inget mindre än 29 år! Förutom en födelsedagsfika idag så kommer jag gå ut med några av mina bästa tjejkompisar på middag (på resturangen SMAK) under nästa helg, samt att jag och Artur ska gå på julmiddag på Wallmans (middag med härlig show) lite längre fram. Jag längtar jättemycket efter detta! Det är så sällan man (i alla fall jag) får vara bara sig själv som småbarnsförälder. Det är lätt att glömma bort att jag inte bara är mamma och endast till för barnen. Jag som har ett väldigt stor behov av egentid!
 
 
 
Friska i två veckor! 3
 
Ett av alla saffransbak som jag gjort senaste veckorna! Recept kommer…