Hoppa till innehåll

Giftfri vattenflaska

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Jag har tidigare i sommar köpt mig en miljövänlig.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Jag har tidigare i sommar köpt mig en miljövänlig vattenflaska, tillverkad i BPA-plast och som ska vara 100% fri från farliga ämnen. Jag har nämligen alltid en vattenflaska med mig i väskan, och att ha tillgång till vatten överallt är för mig viktigt. Jag hade tidigare en vanlig vattenflaska köpt i vanlig livsmedelsaffär, men sådana släpper ju ifrån sig dåliga ämnen! Så det var med andra ord hög tid att jag valde ett bra alternativ. Flaskan är från Eva Solo, och kostar ca 200 kr på exempelvis Åhléns. Flaskan kan diskas i maskin, men korken måste handtvättas. Det jag tycker är dåligt är att öppningen är så pass stor. Det händer att jag spiller på mig själv när jag dricker! Hur tänker ni när det gäller flaskor?
 
 

Giftfri vattenflaska 3