Hoppa till innehåll

Glass i stora lass (sommar 2020)

Jag äter glass året runt. För. jag. älskar. glass. Jättemycket! Alla möjliga sorter. Och nu när det är sommar passar såklart glass lite extra bra med dess svalkande kyla. Jag har såklart.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

Jag äter glass året runt. För. jag. älskar. glass. Jättemycket! Alla möjliga sorter. Och nu när det är sommar passar såklart glass lite extra bra med dess svalkande kyla. Jag har såklart gjort många olika recept och typer på glass under mina “baka sockerfritt”-dagar. Här samlar jag åtta stycken riktiga godbitar!

 
 

Glass i stora lass (sommar 2020) - Baka Sockerfritt

 

 
Glass i stora lass (sommar 2020) - Baka Sockerfritt
 
 
 
Glass i stora lass (sommar 2020) - Baka Sockerfritt

 

 
Glass i stora lass (sommar 2020) - Baka Sockerfritt
 
 
 

Glass i stora lass (sommar 2020) - Baka Sockerfritt

 
 

Glass i stora lass (sommar 2020) - Baka Sockerfritt

 
 
 
Glass i stora lass (sommar 2020) - Baka Sockerfritt