Hoppa till innehåll

God Jul till er alla!

God Jul på er alla! Tänk att jag har laddat flera månader för denna dag! Rätt välbehövligt i och för sig, eftersom allt går långsammare än snigelfart när jag även har huvudansvaret för.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
God Jul på er alla! Tänk att jag har laddat flera månader för denna dag! Rätt välbehövligt i och för sig, eftersom allt går långsammare än snigelfart när jag även har huvudansvaret för Vincent. Men snacka om att man blir effektiv som småbarnsförälder. Och jag som tyckte jag var effektiv redan innan. Ni skulle se mig nu! Men åter till ämnet. Jag har fryst in mängder med kakor. Och då menar jag mängder. Jag har slagit in alla julklappar, vilket tog ungefär fyra veckor att göra (beror inte på att det är många klappar, utan på ovanstående anledning). Det har också hunnit städats. Det som det har blivit mindre utav är jobbet, men det lär bli mer efter årskiftet igen.
 
Idag vid ett kommer familjerna över för fika, och ikväll ska jag till min systers familj för julmiddag. Jag har förberett en laxtårta för tillfället, som eventuellt kan hända ha blivit något överpepprad eftersom jag ansåg att plocka fram ett kryddmått inte hanns med på grund utav en uppmärksamhetsgalen bebis. Hoppas den blir god ändå!
 
 
Ha nu en underbar dag!
 
 
 
Här nedan bjuder jag er på ett vacker (kanske inte så vackert) potpurri av julfotografier
 
 
God Jul till er alla! - Baka Sockerfritt
 
God Jul till er alla! - Baka Sockerfritt
 
God Jul till er alla! - Baka Sockerfritt
 
God Jul till er alla! - Baka Sockerfritt
 
 
God Jul till er alla! - Baka Sockerfritt