Hoppa till innehåll

Gott nytt 2019!

Så har 2018 blivit 2019. Jag ser MYCKET fram emot 2019. Lite med skräckblandad förtjusning ska dock tilläggas. Det kommer med stor sannolikhet bli en tuff vår med mycket VAB eftersom Aline ska.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt
Så har 2018 blivit 2019. Jag ser MYCKET fram emot 2019. Lite med skräckblandad förtjusning ska dock tilläggas. Det kommer med stor sannolikhet bli en tuff vår med mycket VAB eftersom Aline ska börja förskolan om några veckor. Jag kommer gå upp till att jobba runt 75-80 %, vilket jag tycker ska bli ruskigt härligt. Jag tror att tillvaron kommer stabiliseras efter att Aline fyllt 2 år (i sommar) och jag tror och hoppas att både Artur och jag kommer ha mer tid att fokusera på annat än just barn. Typ som att fixa till lägenheten, laga bättre mat eller bara ta hand om oss själva som att träna eller träffa vänner. Och appropå det – jag tror nog att mitt nyårsmål är att ta hand mer om mig själv! Det kan vara allt från att unna mig något lyxigt (kanske någon slags ansiktsbehandling eller massage), duscha länge, hinna träna en extra gång i veckan och att köpa bättre hud- och sminkprodukter.
 
Själva nyårsafton spenderade vi hemma. På dagen gick vi och brunchade, handlade och bara var med barnen. Aline sov oroligt och somnade inte förän vid nio, men då passade Artur och jag på att äta goda ostar, lite tapas och dricka lite bubbel. Väldigt trevligt och dessutom välbehövligt att bara umgås! Det som också var fantastiskt var att barnen bara vaknade en gång från att de somande nio till att vi la oss efter tolv. Och bara det att vi var vakna under tolvslaget (frivilligt vakna ska tilläggas) är en stooor bedrift i sig! 
 
 

Gott nytt 2019! - Baka Sockerfritt