Hoppa till innehåll

Gott nytt 2019!

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Så har 2019 passerat och 2020 är här! 2019 var i mångt och.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Så har 2019 passerat och 2020 är här! 2019 var i mångt och mycket ett ganska sugigt år. 80% av året känns mest som en passage mellan bebisår och mer stabila år (tror samma sak kommer vara med 2020 om jag ska vara ärlig) och 20% krydda med riktigt urusla nedstamp. Dom där ursula gejorna hoppas jag få slippa 2020, tack så mycket. 

Jag hörde i en podcast att någon nämnde en strategi att skala bort saker i livet som skaver, och så känns det som om jag har gjort de senaste fem åren jobbmässigt. Jag har skalat bort och skalat bort – och kastat in lite annat – tills jag har hittat det som jag trivs med, kan hantera och mår bra av. Och just nu finns det liksom inte utrymme för skavigheter jobbmässigt. Under 2019 var året där jag kastade mig ut som egenföretgare – ingen föräldraledighet och jag beslutade efter mycket vånda att avsluta min sista anställning då jag inte hann med längre. Vad som händer 2020 vette f*n. Kommer jag gå runt? Kommer jag behöva leta ett nytt jobb? Som ni hör känner jag en stor ovisshet, men jag har i alla fall varit ärlig mot mig själv och lyssnat på mig på vägen. Och det klappar jag mig på axeln för!
 
Förra året var en nyårsambition att ta hand mer om mig själv. Jag orkade och orkar inte med massa måsten och fler krav, så en ambition att fokusera på vad jag själv mår bra av är perfekt. Jag kanske inte lyckades med det jättebra, men en bra grund var ju det jobbmässiga jag nämnde tidigare – och det var ju att ta hand om mig själv om något! Jag har även under hösten fått upp ett allt större intresse för ansiktsvård – något som jag unnar mig och tycker är superlyxigt (och dyrt). Jag trodde inte att ansiktskrämer, serum och toner var så roligt!
 
 
Vad jag vill ha ut av 2020:
Mer stabilitet. Jag har ingen lust att vara hemma med sjuka barn var enda eviga vecka som förra året. Jag vill kunna hinna jobba i alla fall hälften så mycket som en normal människa.
Utveckla mitt jobb. Såklart baka sockerfritt, men även min trading. Jag ska hitta en ny strategi som jag försökt med under se senaste månaderna! Och med detta få in mer intäkter.
Något som jag velat länge, och som jag kanske, kanske kan börja nosa på är att under detta år försöka komma ut mer. Kanske gå på event, träffar mm. I huvudsak tänker jag i jobbet, men även lite mer privat. Det är fortfarande svårt med våra småbarn, så jag gissar att detta kan vara klurig även i år – men 2021 då jedrar.
 
 
 
Gott nytt 2019! 3