Hoppa till innehåll

Hälsosam kladdkaka

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) Idag är det min sista dag innan föräldraledigheten, och igår.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

Idag är det min sista dag innan föräldraledigheten, och igår firade jag till det med att ta fika med mig till jobbet! Eftersom jag hade en bakningmix färdiggjord över hemma hos mig, blev valet enkelt. Det blev med andra ord en hälsosam kladdkaka! Jag tillsatte även hackad choklad och lite kaffe i smeten. Receptet finns i mitt fjärde e-Magasin!

Jag har fått förfrågningar om att inför varje e-magasin skicka ut en liten mailpåminnelse om att numret är ute, så att man inte ska missa det. För alla som är intresserade, så skriv en kommentar om att ni vill ha en påminnelse (glöm inte skriva er mail) eller sänd ett mail till [email protected]. Jag noterar då er mailadress och slänger iväg ett mail när ett nummer är ute!

 
Hälsosam kladdkaka 3