Hoppa till innehåll

Hälsosam och ekologisk raw fika

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.) För en vecka sedan var jag och Artur i Sickla Köpkvarter och.. Läs mer

Baka Sockerfritt
Av Baka Sockerfritt

(Inlägget är skrivet av tidigare ägare av hemsidan och därmed kan vi inte garantera att allt som står i inlägget är aktuellt.)

För en vecka sedan var jag och Artur i Sickla Köpkvarter och letade lite bebissaker. Vi hade fokus på sängkläder denna gång (främst till lilla spjälsängen). Efteråt tog vi en fika på den nya restaurangen “Sallys Voltaire och systrar” där de har fokus på ekologisk mat, men även säljer olika sorters produkter och inredning. De har mycket hälsosam mat och bakverk, vilket var så roligt att se! Jag valde en koppe ekologiskt grönt te och en raw brownie. Kul att jag varit på två caféer med massor av “raw utbud” under bara några dagar!

 
Idag njuter jag av att det är helg, för gårdagen på jobbet var rätt krävande! Jag ska först köra ett dans fuego-pass på friskis (om det nu finns platser kvar), och därefter fika med en vän. Annars har jag inget planerat, så det blir nog en del företagsjobb skulle jag tro. Ha en fin lördag!
 
 
Hälsosam och ekologisk raw fika 3